Göz Çevresindeki Koyu Halkaları Ve Torbalanmayı Azaltmak Için 5 Ipucu!

Koyu halkaların ve göz altı torbalarının birçok insanın kendini kötü hissetmesine sebep olabileceğini anlıyoruz ve size yardım etmek istiyoruz! Amacımız, pozitifliği teşvik etmek ve insanların kendilerini iyi hissetmelerini sağlamak. Aşağıda koyu halkaları ve göz altı torbalarını azaltmak için sizlerle paylaşacağımız 5 önemli ipucumuz var!


1.Fazladan bir yastık kullanın

Bu alışılmadık bir bilgi olabilir, ancak yorum yapmadan önce denemelisiniz. Genellikle göz altı torbaları ve koyu halkalara neden olan şey sıvı toplanmasıdır. Başınızın altına fazladan bir yastık koyup kaldırarak, bu sıvının gözlerinizin etrafında toplanmasını önlemeye yardımcı olabilirsiniz. Bu da gözünüzün altında oluşan torbaların kabarık ve şişmiş görünmesini engellemeye yardımcı olacaktır.

2. Susuz kalmayın

İyi su tüketmenin önemini asla küçümseyemeyiz. Çoğunlukla sudan oluşmaktayız. Aslında, yetişkin insan vücut ağırlığının %60 kadarı sudur. Cildin susuz kalması cildinizde, özellikle de göz altı gibi hassas cilt bölgelerinde her türlü soruna yol açabilir. Bu nedenle, koyu halkalarınızı azaltmak için bir çözüm bulmaya çalışıyorsanız, su alımınızı artırmak iyi bir başlangıç olabilir.

3. Bir göz çevresi jeli kullanın (etkili içeriklere sahip olan)

eyewake göz çevresi bakım jelimiz, göz altı torbaları ve koyu halkalarla mücadele amacıyla yaratılmıştır. Ana bileşenlerimizden biri aloe vera’dır. Aloe vera, göz çevresindeki cildi hem pürüzsüzleştirmeye hem de yatıştırmaya yardımcı olan E vitamini ve antioksidanlar içerir. Göz çevresi bakım jelimizi sabah ve akşam düzenli olarak uygulayın ve göz çevrenizdeki cildin güzelleşmesini ve koyu halkaların azalmasını izleyin.

4. Daha fazla C vitamini bakımından zengin yiyecekler tüketin

Yediklerinizin her zaman cildiniz üzerinde etkisi vardır. Kolajen (aynı zamanda eyewake in içerisinde de bulunan bu bileşen) cildin genç görünmesini ve pürüzsüz olmasını sağlamak için önemlidir. Aynı zamanda C vitamini içeren yiyecekler vücudunuzun daha fazla kolajen üretmesine yardımcı olabilir.
Bu yiyeceklere birkaç örnek: çilek, portakal ve brokoli olabilir!

5. Sigarayı bırakmaya çalışın

Öte yandan, sigara içmenin cildiniz için tam tersi bir etkiye sebep olduğu kanıtlanmıştır. Sigara içmek vücudunuzun depoladığı C vitamini miktarını azaltır. Böylece sigara içen bir kişinin vücudunun, sağlıklı ve pürüzsüz bir cildi korumada o kadar etkin olamayacağı anlamına gelir.