Göz Çevresinde Oluşan Koyu Halkalar İçin Göz Altı Jeli Nasıl Kullanılır?

En sık sorulan sorulardan biri: Göz altı jelini uygulamanın en doğru yolu nedir?

eyewake, göz çevresinde oluşan koyu halkalar ve şişliklerle savaşmayı sever. Size benzersiz formüllü kolajen içeren jelimizi uygulamanın en sevdiğimiz yolunu anlatacağız.

eyewake‘i kutusundan çıkardıktan sonra şişenin güzelliğinin dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin, daha koyu halkalar üzerinde yapmamız gereken işler var. Kapağı açın ve bir miktar jeli işaret parmağınızın üzerine sıkın.

Şimdi jeli parmak uçlarınız ve baş parmağınız arasında masajla dağıtın ki güzel bir yayılma olsun. Yorgun gözlerinize veda edin çünkü onlar sizi terk etmeye hazırlar.

Gözlerinizin kapalı olduğundan emin olun. Evet evet kapatın. Göz çevresi çok hassas bir bölge bu yüzden dikkatli olun! Eğer gözünüze jel girerse gözlerinizi soğuk suyla güzelce yıkayın.

Benzersiz formüllü yaşlandırma karşıtı göz bakım jelimizi gözünüzün altındaki bölgeye nazikçe sürün. Koyu halkalardan en çok etkilendiğiniz alanları hedefleyin. Sadece az miktarda jel kalana kadar yedirin ve o şekilde bırakın.

Ve artık eyewake göz çevrenizde oluşan istenmeyen görüntülere karşı etkisini göstermeye başladı. Siz de bu arada kendinize bir kahve koyabilir, muz kapabilir ve işe hazırlanabilirsiniz!

Bir marka olarak, size gününüzün üstesinden gelmeniz ve kendinizi iyi hissetmeniz için güven vermek istiyoruz. Kötü geçen bir gece sonrası ertesi gün uykusuz ve yorgun görünmek size mutsuz ve kötü hissettirebilir oysa ki biz IŞILDAMANIZI istiyoruz!